Bel +31 (0)475 429 000

Masita

 

Klantenservice

Komt u er niet helemaal uit op Masita.com? Zijn er nog vragen over producten, uw bestelling, een retour of heeft u een andere vraag?
Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze online klantenservice staat 24/7 voor u klaar. Staat uw vraag er online niet tussen dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 per mail of telefonisch contact opnemen met Masita.

Heeft u een vraag of een klacht over een product welke u bij een van onze dealers heeft gekocht? Wij verzoeken u dan contact op te nemen met onze dealer.

 
 

Mijn account


Door in te loggen op uw account komt u direct op de pagina waarop u al uw gegevens terug kunt vinden die je bij ons hebt doorgegeven.

Adreswijziging doorgeven Om uw adres te wijzigen kiest u links in het submenu voor "Adresboek". Hier kunt u extra adressen toevoegen en bestaande adressen wijzigen.
E-mailadres / wachtwoord wijzigen Als u links in het menu kiest voor "Persoonlijke instellingen" hier kunt u uw naam, e-mail adres en wachtwoord wijzigen.


Geen probleem, U kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op "Inloggen" en vervolgens onder de inlogvelden te keizen voor "Wachtwoord vergeten?".
Lukt het zelf aanvragen van een nieuw wachtwoord niet neem dan contact op met onze klantenserive, wij helpen u graag aan een nieuw wachtwoord.


Uw gegevens zullen enkel gebruikt worden voor verwerking van uw order.