Bel +31 (0)475 429 000

Masita

 

Klantenservice

Komt u er niet helemaal uit op Masita.com? Zijn er nog vragen over producten, uw bestelling, een retour of heeft u een andere vraag?
Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze online klantenservice staat 24/7 voor u klaar. Staat uw vraag er online niet tussen dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 16:00 per mail of telefonisch contact opnemen met Masita.

Heeft u een vraag of een klacht over een product welke u bij een van onze dealers heeft gekocht? Wij verzoeken u dan contact op te nemen met onze dealer.

 
 

Retour & Garantie


Niet helemaal tevreden met uw bestelling? Jammer, maar dat kan gebeuren. Het volledig verwerken van een retourzending kan tot maximaal 14 dagen duren. Heeft u naar 14 dagen nog geen reactie vernomen van uw retour neem dan contact op met onze klantenservice met vermelding van uw ordernummer.

Stap 1:
Om uw bestelling bestelling deels of geheel te retourneren kunt u het bijgeleverde retourformulier invullen. Het retourformulier kunt u per mail toesturen naar retouren@isbcsport.com.
Vergeet niet om het retourformulier ook aan uw retour zelf toe te voegen voordat u deze aan ons toestuurd.

Stap 2:
Verpak de artikelen welke u retour wilt sturen goed in. U bent zelf verantwoordelijk voor het pakket dat u retour stuurt. Schade door vracht kunnen wij dan ook helaas niet vergoeden.

Stap 3:
Wanneer uw retour in goede orde is ontvangen en voldoet aan de retourvoorwaarden zullen wij uw retourzending verwerken. Binnen 14 dagen heeft u antwoord op uw retour.

Let op! U bent zelf verantwoordelijk voor uw retour. De kosten voor het retourneren van uw pakket zijn voor eigen rekening. Tevens nemen wij geen gepersonaliseerde artikelen retour.


Artikelen mogen retour gestuurd worden naar:

ISBC Sport
t.a.v. Afdeling Retouren
Pascalweg 8
6101 WV, Echt
Nederland


Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor uw retour en de kosten voor deze retourzending. De kosten hiervan zijn afhanelijk van de verzendmethode die u zelf kiest.


Bestelde items kunnen helaas niet omgeruild worden voor een ander artikel uit onze collectie dan wel een andere maat.

Wilt u toch graag een ander artikel of een andere maat ontvangen, dan raden wij u aan om uw aankoop retour te sturen en nieuwe bestelling te plaatsen van uw gewenste artikel.


Indien u uw volledige bestelling retour stuurt dan zullen de oorspronkelijke verzendkosten terugbetaald worden. Voor de kosten om uw bestelling retour te sturen bent u zelf verantwoordelijk, deze zullen niet vergoed worden.


Ja het is mogelijk uw bestelling te retourneren middels brievenbuspost. Let er wel op dat u het pakket voldoende frankeert, de hoeveelheid is afhankelijk van het gewist.

U bent zelf verantwoordelijk dat uw pakket in goede staat bij ons aankomt. Zorg er daarom voor dat u retour goed verpakt is zodat er tijdens de transport geen schade kan ontstaan.
Brievenbuspost is niet voorzien van een Track en Trace code. Indien er een pakket zoekgeraakt en u bent niet in het bezit van een track en trace code dan kunnen wij uw retour niet vergoeden.

Het versturen van uw retour middels brievenbuspost is op eigen risico.


Zodra wij uw retour hebben ontvangen zullen wij deze z.s.m. afhandelen. Wanneer uw retour verwerkt is zal u hier bericht van ontvangen dan wel uw geld terug krijgen.
Heeft u naar 14 dagen na het retour sturen van uw zending nog geen bericht van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice met vermelding van uw ordernummer.Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kunnen wij deze helaas niet retour nemen. Bij twijfel of uw artikel aan de voorwaarden doet kunt u altijd contact opnemen met onze klantenserivce.


U heeft het recht om uw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen.


Heeft u geen retourformulier ontvangen? Geen probleem, wij sturen u graag een nieuw formulier toe. Stuur hiervoor een mail naar info@isbcsport.com.