Bel +31 (0)475 429 000

Masita

AquaTech is een waterafstotend materiaal dat speciaal voor de actieve sport ontwikkeld is. Ondanks zijn geringe gewicht, zorgt een hoog functionele coating ervoor dat neerslag moeilijk tot de binnenkant door kan dringen.

ClimaTech heeft een extra “ultimate dry-comfort treatment” ondergaan waardoor de stof optimaal vochtregulerend is. Het gebruik van technische garens en speciale behandelingen van stoffen bieden een uitstekende luchtcirculatie.

 

ComfoTech is een zeer licht technisch materiaal. Het wordt gekenmerkt door een speciale optiek, is uitermate ademend en zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Compromisloze materialen met optimale prestaties.

CoolTech is een functioneel materiaal met een hoog ademend en vochtregulerend vermogen. Het materiaal zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie waardoor het lichaam de optimale temperatuur behoudt.

 

DuraTech is op een speciale manier gefabriceerd, waardoor het materiaal een extreem hoge duurzaamheid heeft en waarbij het pillen van de stof voorkomen wordt. Voor extra langdurig gebruik tijdens alle sportieve activiteiten.

SkinTech is een elastische materiaal dat wordt gebruikt in de naadloze skinshirts en tights. Het materiaal is licht van gewicht, sneldrogend en zorgt voor een maximale bewegingsvrijheid.

 

ActiveFill is een thermo-gefixeerde vezel, die staat voor de volgende eigenschappen: gering gewicht, buitengewone hoge flexibiliteit en duurzaamheid. Het zorgt voor een aangename lichaamstemperatuur.

Premium EDQ staat voor Premium Extreme Durable Quality. Dit is een sterke polyestervezel met uitstekende eigenschappen zoals geringe slijtage, ook op harde ondergronden, en kleurstabiliteit.